Meny
VI FINNS HÄR FÖR DIG!

Kontakta oss om du har frågor angående retur eller utbyte av produkt, leveransspårning, produktfunktioner eller något annat. Vi svarar normalt på e-post inom 1-2 dagar, men ibland kan det ta lite längre tid. Var tålmodig med oss!

Nedan hittar du ett urval av de vanligaste frågorna vi får om våra produkter.

VANLIGA FRÅGOR

Det är naturligtvis möjligt att handla direkt i vår webbshop. För att se om vi har en återförsäljare i din stad, klicka på vår lista över återförsäljare.

Vi förstår att du ser fram emot att få din beställning. Därför kommer du att få regelbundna uppdateringar från oss om beställningen:

Du kommer att få en e-postbekräftelse när beställningen har mottagits.

Sen får du en leveransbekräftelse via e-post när paketet är på väg. Den innehåller också ett spårningsnummer så att du kan spåra leveransen.

Fri frakt i hela Sverige. Utanför Sverige är fraktavgiften 79 SEK. Vi skickar med Postnord och DHL inom Sverige. DHL och UPS world wide. Det är viktigt att du uppger korrekt e-postadress och telefonnummer. Lämnar du felaktiga uppgifter kommer du inte få nödvändig information om din order.  Paket som inte hämtas upp kommer skickas tillbaka till oss

Din order skickas snarast efter din beställning. Vanligtvis packar och skickar vi beställningar som inkommit innan kl. 12.00 på vardagar samma dag. Normalt har alla kunder sina paket inom 1–3 arbetsdagar, men det är inget vi kan garantera.

Tullavgifter liksom andra kostnader som kan tillkomma vid internationell frakt betalas av kunden.

Av miljöskäl använder vi främst återvunnet förpackningsmaterial och emballage.

Du kommer få en orderbekräftelse till din e-post när din order är lagd. När din order har skickats får du ytterligare ett mejl som innehåller ditt spårningsnummer. När ditt paket är redo att hämtas på närmsta postombud får du en avisering via mejl eller SMS. 

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av produkter. Vi mejlar dig denna info så snart det upptäcks och förklarar hur vi kommer att eller kan gå vidare.

FORCE MAJEEURE

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken inte skäligen kunnat förutses, som påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, och som gör att vi inte kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall sådan händelse utgöra grund för att WAP dog care products befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Har du ångrat och vill returnera en produkt? Du kan göra det inom 90 dagar efter att du fått beställningen.

Tänk på följande när du returnerar produkter:

-Av hygieniska skäl måste alla våra produkter förbli oöppnade i sin förpackning och inte användas.

– Är du missnöjd med din produkt? Kontakta oss så hjälper vi dig att lösa det du är missnöjd med.

Uppfyller produkten returvillkoren?

Skicka ett e-postmeddelande till [email protected] så hjälper vi dig vidare med din retur.

Frågor? Kontakta oss

Naturligtvis vill vi att du ska vara nöjd med dina produkter. Därför vill vi att du kontaktar oss om du har ett klagomål angående våra produkter / tjänster.

För att vi ska kunna hjälpa dig på ett så effektivt sätt som möjligt ber vi dig att kontakta oss via e-post. Vi strävar efter att svara på ditt meddelande inom 24 timmar, även på helger. Om ditt klagomål gäller en beställning du har gjort online ber vi dig att ange e-postadressen du har gjort beställningen i.


PRODUKT FRÅGOR

Alla våra schampon innehåller en låg andel vatten och en hög mängd aktiva ingredienser av endast naturliga ingredienser. Detta innebär att våra schampon kan upplevas som mer viskösa.

Med biologiskt nedbrytbar menas att hela innehållet kan brytas ner och tas hand om av naturen.

Vi rekommenderar inte att din hund äter en hel burk WAP: 2 fästingsalva eftersom den innehåller eteriska oljor. Den lilla mängd som rekommenderas att appliceras på din hund för att få effekt mot fästingar är inte farlig för din hund.

Vår rekommendation är att förvara WAP: 2 fästingsalva i normal rumstemperatur. Om den har utsatts för värme, ställ den i kylen ett tag. Effekten går inte förlorad.

Med enstaka bad i sjöar, vattendrag och hav så finns effekten kvar. Vid många bad på varma sommardagar rekommenderas att applicera oftare än var 14: e dag. Efter schamponering rekommenderar vi att du applicerar produkten igen.

WAP: 2 är effektivt mot fästingar, men vi garanterar inte ett 100% skydd. Resultaten kan variera. Men idag har vi en kundnöjdhet på 99%.


Kundvagn

Stäng

No products in the cart.