Meny

15% på första beställningen | Kod: WAPNY | Alltid Fri frakt

Har du några frågor och funderingar?

Kontakta oss om du har frågor angående retur eller utbyte av produkt, leveransspårning, produktfunktioner eller något annat. Vi svarar normalt på e-post inom 1-3 dagar. [email protected]

FAQ


PRODUKTFRÅGOR

Vad gör jag om tassoljan blir grynig?

Eftersom tassoljan endast innehåller naturliga ingredienser är konsistensen känslig för temperaturskillnader, den tappar dock inte sina egenskaper. Låt oljan stå rumsvarmt och skaka den lätt innan användning så ska den återgå till sin ursprungliga form.

Schampot är trögflytande. Ska det vara så?

Alla våra schampon innehåller en låg andel vatten och en hög mängd aktiva ingredienser av endast naturliga ingredienser. Detta innebär att våra schampon kan upplevas som mer viskösa.

Hur länge håller en burk WAP:2 fästingsalva?

En burk fästingsalva räcker en säsong (mars-oktober) för en medelstor hund. Applicera på vardera ställe, storleken av en1 krona på en mindre hund likt en Cavalier, och storleken av en 5 krona på en mellanstor hund likt en Golden retriever.

Vad händer om min hund slickar på WAP:2 fästingsalva, är det giftigt?

Fästingsalvan är inte giftig, då produkten endast innehåller råvaror från naturen. Däremot rekommenderar vi inte att din hund får i sig stora mängder av salvan.

WAP:2 fästingsalva är 100% biologiskt nedbrytbart, vad betyder det?

Med biologiskt nedbrytbar menas att hela innehållet kan brytas ner och tas om hand av naturen.

Är effekten av WAP:2 fästingsalva kvar om hunden badar?

Med enstaka bad i sjöar, vattendrag och hav så finns effekten kvar. Vid många bad på varma sommardagar rekommenderas att applicera oftare än var 14: e dag. Efter schamponering rekommenderar vi att du applicerar produkten igen.

Kan hunden få fästingar även om vi använder WAP: 2 enligt instruktionerna?

WAP:2 fästingmedel är väldigt effektivt mot fästingar, men inget fästingskydd kan garantera ett 100%-igt skydd. Resultaten kan variera, men idag har vi en kundnöjdhet på 99% vilket är en stark indikation på produktens kvalitet.

Tappar fästingsalvan effekten om den blivit flytande på grund av värme?

Vår rekommendation är att förvara WAP:2 fästingsalva i normal rumstemperatur. Om den har utsatts för värme, ställ den i kylen ett tag. Effekten går inte förlorad. Rekommenderad användning är12 månader efter öppnad förpackning.

Vi strävar efter att alltid ha samma färg men eftersom vi arbetar med helt naturliga ingredienser kan slutproduktens färg variera något från gång till gång. Det beror på många faktorer, exempelvis under vilken månad skörden tas från odlare m.m.

De produkter i vårt sortiment som går bra att använda till katt är WAP:1Tassolja, WAP:6 Pälstvätt och WAP:7 Örontvätt. Resterande innehåller eteriska oljor, vilket katternas lever inte kan bryta ner på samma sätt som hos hund.

BESTÄLLNINGAR & RETURER

Vi skickar en orderbekräftelse till din mailadress direkt efter genomfört köp.

Kontakta oss på [email protected] eller via telefon +46 8 124 007 23 så hjälper vi dig.

Vi erbjuder inte testprodukter. Om du är osäker på vilken produkt som passar din hund får du gärna kontakta oss på +46 8 124 007 23 eller maila in till [email protected] så hjälper vi dig.

Kontakta oss på +46 8 124 007 23 eller maila in till [email protected] så ska vi försöka hjälpa dig.

Om du tråkigt nog behöver returnera ditt paket så måste det ske inom 90 dagar från den dag du mottagit leveransen. Returfrakten står du som kund för. Notera att alla returprodukter måste vara oöppnade och oanvända i sin förpackning.

Returadress:

WAP dog care products AB

c/o Petbuddy Group AB
Tjusarvägen 9A
74451 Morgongåva
Sverige

LEVERANS

Vi levererar i hela Sverige och skickar med Postnord. Utanför Sverige levererar vi med DHL och UPS world wide.

Fri frakt inom Sverige. Utanför Sverige är fraktkostnaden 79 SEK.

Vi levererar inom 1-3 vardagar, Vanligtvis skickas ordar som är lagda innan kl. 12.00 iväg samma dag, dock inget vi garanterar. Du kan spåra ditt paket genom orderbekräftelsen du får på e-mail.

Observera att vi inte levererar på lördag eller söndag på grund av helgbegränsningar med våra fraktpartners. Leveranstiderna kan även dröja längre än normalt under jul och nyår samt black week.

VÅRA RECEPT

Vi tillverkar alla våra produkter i Ängelholm, Skåne.

Våra produkter är fria från gifter och andra konstgjorda tillsatser som ofta kan vara en bidragande till klåda och eksem hos hundar. Alla våra produkter är 100% ekologiska, veganska och tillverkade i Skåne. Våra ingredienser är fair trade märkta vilket innebär att ingredienserna stöder rättvisa i arbetssituationerna och det stöder också viktiga projekt som nya skolor, bättre sjukvård för befolkningen i de orter vi handlar ifrån.

Alla våra produkter är 100% ekologiska, veganska och tillverkade i Skåne. Vi står för kvalitet framför kvantitet och alla våra produkter tillverkas därför i hållbara förpackningar.


Kundvagn

Stäng

No products in the cart.