15% Rabatt på första köpet, kod: WAPNY | Fri frakt över 349 kr

FAQ / Vanliga Frågor


Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om våra produkter, hundvård och hur det går till att beställa från oss.
Får du inte svar på dina funderingar är du alltid varmt välkommen att maila dem till oss på [email protected].
Vi svarar normalt på e-post inom 1-3 arbetsdagar.

 

Produktfrågor

 

Vad gör jag om WAP 1: Tassolja blir grynig?

Eftersom tassoljan endast innehåller naturliga ingredienser är konsistensen känslig för temperaturskillnader, den tappar dock inte sina egenskaper. Låt oljan stå rumsvarmt och skaka den lätt innan användning så ska den återgå till sin ursprungliga form.

 

Schampot är trögflytande. Ska det vara så?

Alla våra schampon innehåller en låg andel vatten och en hög mängd aktiva ingredienser av endast naturliga ingredienser. Detta innebär att våra schampon kan upplevas som mer viskösa.

 

Hur länge håller en burk WAP:2 fästingsalva?

En burk fästingsalva räcker en säsong (mars-oktober) för en medelstor hund. Applicera på vardera ställe, storleken av en1 krona på en mindre hund likt en Cavalier, och storleken av en 5 krona på en mellanstor hund likt en Golden retriever.

 

Vad händer om min hund slickar på WAP:2 fästingsalva, är det giftigt?

Fästingsalvan är inte giftig, då produkten endast innehåller råvaror från naturen. Däremot rekommenderar vi inte att din hund får i sig stora mängder av salvan.

 

WAP:2 fästingsalva är 100% biologiskt nedbrytbart, vad betyder det?

Med biologiskt nedbrytbar menas att hela innehållet kan brytas ner och tas om hand av naturen.

 

Är effekten av WAP:2 fästingsalva kvar om hunden badar?

Med enstaka bad i sjöar, vattendrag och hav så finns effekten kvar. Vid många bad på varma sommardagar rekommenderas att applicera oftare än var 14: e dag. Efter schamponering rekommenderar vi att du applicerar produkten igen.

 

Kan hunden få fästingar även om vi använder WAP: 2 enligt instruktionerna?

WAP:2 fästingmedel är väldigt effektivt mot fästingar, men inget fästingskydd kan garantera ett 100%-igt skydd. Resultaten kan variera, men idag har vi en kundnöjdhet på 99% vilket är en stark indikation på produktens kvalitet.

 

Tappar fästingsalvan effekten om den blivit flytande på grund av värme?

Vår rekommendation är att förvara WAP:2 fästingsalva i normal rumstemperatur. Om den har utsatts för värme, ställ den i kylen ett tag. Effekten går inte förlorad. Rekommenderad användning är 12 månader efter öppnad förpackning.

 

Varför varierar färgen något i era produkter?

Vi strävar efter att alltid ha samma färg men eftersom vi arbetar med helt naturliga ingredienser kan slutproduktens färg variera något från gång till gång. Det beror på många faktorer, exempelvis under vilken månad skörden tas från odlare m.m.

 

Är era produkter lämpliga för katter?

De produkter i vårt sortiment som går bra att använda till katt är WAP: 1 Tassolja, WAP:6 Pälstvätt och WAP: 7 Örontvätt. Resterande innehåller eteriska oljor, vilket katternas lever inte kan bryta ner på samma sätt som hos hund.

 

Beställningar & Returer

 

När får jag min orderbekräftelse?

Vi skickar en orderbekräftelse till din mailadress direkt efter genomfört köp. Har du inte fått en orderbekräftelse inom en timme kan du kontakta vår kundtjänst för att kontrollera att köpet gått igenom. Undersök gärna skräpkorg och reklaminbox först för att se om orderbekräftelsen sorterats in där.

 

Jag har mottagit en skadad produkt, vad gör jag nu?

Kontakta oss på [email protected] eller via telefon +46 8 124 007 23 så hjälper vi dig.

 

Erbjuder ni testprodukter?

Vi erbjuder inte testprodukter. Om du är osäker på vilken produkt som passar din hund får du gärna kontakta oss på +46 8 124 007 23 eller maila in till [email protected] så hjälper vi dig.

 

Jag skulle vilja ändra min order - hur gör jag?

Kontakta oss på +46 8 124 007 23 eller maila in till [email protected] så ska vi försöka hjälpa dig.

 

Jag vill returnera mitt paket - hur gör jag?

Om du tråkigt nog behöver returnera ditt paket så måste det ske inom 30 dagar från den dag du mottagit leveransen. Returfrakten står du som kund för. Notera att alla returprodukter måste vara oöppnade och oanvända i sin förpackning.

 

Returadress:

WAP dog care products AB

c/o Petbuddy Group AB

Tjusarvägen 9A

74451 Morgongåva

Sverige

 

Leverans

 

Vart levererar ni?

Vi levererar i hela Sverige och skickar med Postnord. Inom Storbritannien levererar vi med Royal Mail, och till övriga länder sker leverans med DHL eller UPS world wide.

 

Vad kostar leveransen?

Vi erbjuder fri frakt i Sverige på alla beställningar över 300 kr. Är ditt ordervärde lägre än så tillkommer en fraktavgift på 49 kr. Fraktkostnader utanför Sverige varierar beroende på land. Besök din lokala WAP-sida för att se det korrekta leveranspriset.

 

När skickas mitt paket

Vi levererar inom 1-3 vardagar, Vanligtvis skickas ordar som är lagda innan kl. 12.00 iväg samma dag, dock inget vi garanterar. Du kan spåra ditt paket genom orderbekräftelsen du får på e-mail.

 

Observera att vi inte levererar på lördag eller söndag på grund av helgbegränsningar med våra fraktpartners. Leveranstiderna kan även dröja längre än normalt under jul och nyår samt black week.

 

Våra recept

 

Var tillverkar ni era produkter?

Vi tillverkar alla våra produkter i Ängelholm, Skåne.

 

Vad innehåller era produkter?

Våra produkter är fria från gifter och andra konstgjorda tillsatser som ofta kan vara en bidragande till klåda och eksem hos hundar. Alla våra produkter är 100% ekologiska, veganska och tillverkade i Skåne. Våra ingredienser är fair trade märkta vilket innebär att ingredienserna stöder rättvisa i arbetssituationerna och det stöder också viktiga projekt som nya skolor, bättre sjukvård för befolkningen i de orter vi handlar ifrån.

 

Hållbara produkter

Alla våra produkter är 100% ekologiska, veganska och tillverkade i Skåne. Vi står för kvalitet framför kvantitet och alla våra produkter tillverkas därför i hållbara förpackningar.