Meny

Gratis pälstvätt 100ml på ordrar över 400kr (värde 89 kr) + 15% på hela ordern | Kod: WAPNY | Fri frakt

POWER TO THE DOG, FROM THE NATURE

Historien om WAP dog care products

FUNKTION, DESIGN OCH MILJÖ

WAP är ett hundvårdsmärke baserat i Ängelholm, Skåne med produkter skapade genom ett samarbete med flera specialister, hundägare och äventyrare. Som alla bästa vänner, förtjänar din hund lite extra kärlek och omsorg. Vi erbjuder hundvårdsprodukter som skapats med noggrann uppmärksamhet på detaljer, och med ledorden funktion, design, och miljö i fokus.

Varje steg trummar till marken, varje andetag hörs, stora runda ögon titta på oss, djupt i ögonen. Förstå, visa respekt, och ge kärlek och du kommer att skapa ett band med din hund som aldrig kan brytas. Varje steg de tar, känner dom marken och naturen. För varje andetag de tar, känner de så mycket mer än oss. De gör historia, hjälper, stötar och kasta sitt hjärta in i varje projekt, på sitt eget sätt. Inspirerad av det vill vi skapa något för dem. Hunden är idag så mycket mer än ett husdjur, en familjemedlem och vi vill ge dem mer utrymme på hyllorna i hemmet. Våren 2019 släppte vi våra första produkter på marknaden.

Det hela började när grundaren Carolina Nilsson 2017 gav fästingförebyggande till sin hund ”Viggo” och allt slutade med en hel natt i duschen och ett veterinärbesök när han nästan brann upp inifrån. Han hade fått en stark reaktion.

”Jag trodde att jag skulle förlora honom den kvällen. Jag fick nog, jag ville inte ge mina hundar dessa preparat längre, och sa till mig själv att det måste finnas bättre alternativ för hundvårdsprodukter som är bra för hunden, miljön och oss alla runt hunden”

WAP grundades efter det och har utvecklat väl beprövade och unika hundvårdsprodukter under lång tid. Vi tror att funktionen och miljön är nummer ett, men vi tittar också på produktens design och tycker att det spelar roll. Vi tänjer på gränserna för hur hundprodukter tillverkas.

”WAP dog care products grundades eftersom de hundvårdsprodukterna jag sökte inte fanns” -Carolina

Hunden är vår bästa och närmaste vän, och det är även naturen.

Med WAP kan du vara säker på att du använder endast de bästa vårdande produkter som finns för din hund och även för naturen. Vi kommer alltid att ta väl hand om de saker som vi håller närmast vårt hjärta.

Vi är dedikerade till att vara ett hundproduktsmärke som erbjuder dig ett högkvalitativt sortiment av produkter utan kemikalier och naturligtvis är alla ingredienser och material vi använder till våra produkter 100% ekologiska.

”Vi har mötts av ett otroligt positiv respons men också viss skepsis. Men med våra produkter så bevisar vi att det är möjligt att kombinera miljö, design och funktion! ”

Upptäck våra produkter

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

FÅ 10% RABATT

    Kundvagn

    Stäng

    No products in the cart.