15% Rabatt på första köpet, kod: WAPNY | Fri frakt över 349 kr

Vår historia

Var med och höj standarden inom hundvård

Under alldeles för lång tid har hundvårdsindustrin varit fokuserad på massproduktion och billiga ingredienser som har en negativ påverkan på våra hundar och vår miljö. 

Tillsammans med våra kunder, vill vi på WAP Dog Care leda förändringen. Under 2019 lanserade vi vår första produktlinje med fokus på våra tre grundvärderingar: design, funktionalitet och hållbarhet. Med dessa i kombination har vi skapat högkvalitativa produkter som vårdar och omhändertar din bästa vän utan att ha en negativ påverkan på miljön. 

wap site

Alla våra ingredienser är hållbart och ansvarsfullt odlade från fairtrade-certifierade leverantörer, som sedan återskapats till högkvalitativa produkter i vår fabrik i Skåne.

Naturen är vår källa till inspiration och motivation när vi skapar våra produkter.

Det var efter att min egna hund Viggo fick en allergisk reaktion som jag började leta efter bättre och naturligare alternativ på marknaden. Det var starten på WAP Dog Care

carolina-nilsson-sign.svg

Founder of WAP Dog Care

unsplash_ByYzyR8UlG0

Vår grundare Carolina tar en promenad med hunden Sören.

Det hela började med att Carolina gav fästingtabletter från ett välkänt hundvarumärke till sin hund Viggo. Han fick en stark allergisk reaktion som gjorde att han nästan brann upp inifrån.

 

Jag trodde att jag skulle förlora honom den natten, så jag fick nog. Jag började leta överallt efter naturliga alternativ som varken var skadliga för Viggo eller för miljön, men hittade ingenting som uppfyllde mina krav. Det var då jag insåg att jag själv behövde ta tag i det med mina egna händer.

 

Det var starten på vad som sedan blev WAP Dog Care. Idag är vi dedikerade och stolta över att tillverka 100% naturliga, ekologiska och veganska hundvårdsprodukter. Så att din hund aldrig ska behöva gå igenom samma upplevelse som Viggo.

Tillsammans med kunder, specialister, äventyrare och såklart - hundar, utmanar vi den traditionella industrin och pushar gränserna för hur hundprodukter skapas idag.

 

Vårt mål är att bli ledande inom hundvårdsbranschen och framåt leda vägen mot en bättre framtid.

 

Vi vet hur vi vill att framtidens hundvårdsindustri ska se ut och hoppas att du vill följa med oss på vårt äventyr.