Meny

Gratis pälstvätt 100ml på ordrar över 400kr (värde 89 kr) + 15% på hela ordern | Kod: WAPNY | Fri frakt

VI BRYR OSS OM DIG, DIN HUND OCH MILJÖN

Hållbarhet

FUNKTION, DESIGN OCH MILJÖ

Hållbarhet är centralt för allt vi gör. För oss finns det ingen motsättning mellan hållbarhet och goda affärer. Vi arbetar ständigt för att våra produkter inte ska vara skadliga för miljön. Vi vill stödja en långsiktig ekologisk balans och med våra produkter och ge tillbaka till naturen och de som odlar våra ingredienser. Vi arbetar ständigt för att förändra vår verksamhet och vår branch.

Bara gäspa och titta åt andra hållet och ge våra kunder något som inte är bra för jorden, våra hundar och dess omgivande, är helt enkelt inte vår grej. Vi anser att vi har ett ansvar att skapa premiumprodukter som är bra för våra hundar och de miljöer vi lever i. Vi måste arbeta tillsammans med jorden. Hundvårdsprodukter kan kännas som en liten sak i allmänhet, men alla branscher spelar roll, och behöver göra sin del.

”Om vårdande produkter ger direkt effekt, behöver den inte användas så länge, den ger då mindre påverkan på miljön och man minskar förbrukningen”

Hållbar utveckling är fast förankrad i de europeiska fördragen och har under lång tid funnits i centrum för den europeiska politiken. Agendan för hållbar utveckling 2030 och dess 17 mål (SDG), som antogs av FN: s generalförsamling i september 2015, ger en tydligare inblick i vad som behöver fokuseras på för att uppnå en hållbar utveckling framåt.

WAP arbetar för dessa mål för hållbar utveckling:
SDG 12: Säkerställa hållbara konsumtions- och produktionsmönster.

SDG 13: Vidta omedelbara åtgärder för att bekämpa klimatförändringarna och dess konsekvenser.

SDG 15: Livet på land – Med åtgärder för att skydda den biologiska mångfalden, mark produktivitet och genetiska resurser och att begränsa förlusten av arter.

Våra ingredienser hjälper andra

De flesta av våra ingredienser är fair trade, vilket innebär att ingredienserna stöder rättvisa i arbetssituationerna och det stöder också viktiga projekt som nya skolor, bättre sjukvård för befolkningen i de orter vi handlar ifrån.

Upptäck våra produkter

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

FÅ 10% RABATT

    Kundvagn

    Stäng

    No products in the cart.