15% Rabatt på första köpet, kod: WAPNY | Fri frakt över 349 kr

Leverans & betalning

För köp som sker på denna webbplats ansvarar Petbuddy AB, org. nr 559285-5232, Holländargatan 22, 113 59 Stockholm.

Alla priser anges i svenska kronor och innehåller mervärdesskatt och övriga avgifter. Totalkostnaden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning och kommer att inkludera samtliga kostnader förenade med köpet, inklusive eventuella porto- och fraktkostnader. Vi skickar din tryggt och säkert med Postnord. Kostnader förenade med frakten anges i samband med köpet. Om du önskar att avbeställa en vara, kontakta snarast [email protected].

Hur spårar jag min beställning?

När din beställning skickas från vårt lager får du en leveransbekräftelse med en spårningslänk. Dubbelkolla din skräppost, ibland hamnar mejlet där. Har du inte fått något mail? Kontakta vår kundtjänst, [email protected].

Jag har inte fått en orderbekräftelse

Om du har gjort ett köp och fortfarande inte fått en orderbekräftelse föreslår vi att du kollar din skräppost, ibland hamnar mejlet där. Om du fortfarande missar en orderbekräftelse, kontakta vår kundtjänst på [email protected] med följande information:

1. E-postadress

2. Köparens namn

3. Information om att du inte har fått någon orderbekräftelse

Vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.

Om jag ångrar mitt köp?

Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare har mottagit varan, enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Om du vill ångra köpet och returnerar varan i väsentligt oförändrat skick får du tillbaka köpesumman för varan. Petbuddy AB förbehåller sig rätten att avvisa alla returnerade varor som inte uppfyller kravet på väsentligt oförändrat skick. Vänligen använd valfri leveranstjänst och inkludera din utskrivna orderbekräftelse för att säkerställa snabb behandling.

Om jag vill reklamera mitt köp?

Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela oss genom att skicka ett mail till [email protected] och förklara felet. Vi kommer då att informera dig om hur du går vidare (reglerna kring reklamation finns i Konsumentköplagen).

Vad är leveranstiden och kostnaden?

Vår ambition är att skicka din beställning så snart som möjligt. Vanligtvis kommer varan skickas från oss senast 1-2 arbetsdagar efter att ordern mottagits. Tänk på att leveransen kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller för din beställning.

Vilka länder levererar ni till?

Vi levererar till hela Sverige och EU och ditt paket packas och skickas normalt inom 1-3 dagar. Notera att vi inte kan styra hur varan levereras, dvs. till din brevlåda eller utlämningsställe. Det är en bedömning som görs av transportören. Vi tar inget ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar som orsakas av fraktbolaget. För frakt utanför EU tillkommer en avgift på 4,9 €.

Min rabattkod fungerar inte?

Om en rabattkod inte fungerar kan bero på följande orsaker:

  • 1. Rabattkoder kan inte kombineras och du kan därför endast använda en rabattkod åt gången.

2. Rabattkoden har utgått i datum. Om en gammal rabattkod fortfarande är aktiv och du vill ändra, måste du rensa cookies/historik och ladda om sidan.

Om du fortfarande har problem med din kod och behöver ytterligare hjälp, kontakta [email protected].