Meny

TRAMPDYNOR

Trampdynorna på din fyrbenta vän har flera viktiga funktioner och de måste skyddas, de kan inte tas för givet.

De fungerar som stötdämpare för att skydda din hunds ben och leder, skapa en barriär mellan fötterna och farliga element som is och het asfalt och är väsentliga för balans och rörlighet. Dessutom innehåller en hunds trampdynor doft och svettkörtlar som är avgörande för att markera hans territorium. Med tanke på den betydande roll de spelar är det viktigt att skydda din hunds trampdynor från att spricka. Visste du att skadade trampdynor kan komma av ha flera orsaker. Såsom överbelastnings- eller kompensationsfel. Din hunds tampdynpr kan spricka av flera skäl, beroende på miljö och vilken typ av aktivitet. Sprickor i trampdynna är vanligtvis ett resultat av kontaktirritation, så en tasskontroll efter varje promenad är viktigt. Ju tidigare dessa skador upptäcks, desto snabbare kan du hjälpa tassarna att återhämta sig.

WAP: 4 [ TASS-STIFT ]


Mjukgörande/Skyddande/Återfuktande
WAP: 4 tass-stift är baserat på 100% ekologiska och naturliga ingredienser. Skyddar och vårdar torra trampdynor. Perfekt storlek för fickan och bar vid snö och salt.

WAP:1 [ TASSOLJA ]


Återfuktar/ Reparerar/ Skyddar
Mild och effektiv tassolja som hjälper till att återfukta, reparera och skyddar trampdynorna. Utformad som ett serum så att de små partiklarna snabbt tränger in i hundens trampdyna och bygger även upp den från insidan.

Upptäck våra produkter

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

FÅ10 % PÅ DIN FÖRSTA ORDER

    Kundvagn

    Stäng

    No products in the cart.