15% Rabatt på första köpet, kod: WAPNY | Fri frakt över 349 kr

1440x755-artikel-Carolina-PBG-äger-bilden-1

Intervju med Carolina, grundare av WAP

Fira internationella kvinnodagen med oss. Möt vår grundare Carolina Nilsson och kontorshunden Sören.

Vem inspirerar dig och varför? 

 

- Många människor inspirerar mig, speciellt dem som väljer sin egen väg i livet. Om jag skulle välja en speciell person att lyfta så skulle det vara min dotter. Hon är envis, snäll och går alltid sin egen väg samtidigt som hon ser till att inkludera alla.

 

Vad gör du för hitta balans och energi? 

 

-Jag älskar att arbeta hårt, vilket både är en styrka och svaghet. Det är dock viktigt för mig att se till att ta ledigt för att ladda om batterierna och få kvalitetstid med min familj. Jag föredrar utomhusaktiviteter såsom träning med kontorshunden Sören, skidåkning och att surfa samtidigt som jag gillar att planera nya entreprenörsprojekt.  

 

Att ha en hälsosam balans mellan jobb och vardagslivet är viktigt för mig. Att skapa något bra handlar inte om att ta sig fram så fort som möjligt, det är mer ett maraton som kräver tid. 

 

569x730-our-story-page-PBG-äger-bilden-1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Under en alldeles för lång tid har djurindustrin handlat om massproduktion och att pumpa ut produkter istället för att tänka långsiktigt, på kvalitet och på att utveckla hållbara produkter

569x758-artikel-Carolina-PBG-äger-bilden-1-1

Vilket var ditt stora mål när du startade WAP Dog Care?

 

- Till att börja med vill jag säga att jag är så glad över vad företaget åstadkommit hittills. Det största målet med skapandet av ett varumärke som WAP Dog Care är att uppmärksamma kvalitetsprodukterna i hundvård- och hundproduktsindustrin. Vi strävar efter att visa att det faktiskt är möjligt att tillverka produkter med fokus på kvalitet och hållbarhet i Sverige.  

 

Under en alldeles för lång tid har djurindustrin handlat om massproduktion och att pumpa ut produkter istället för att tänka långsiktigt, på kvalitet och på att utveckla hållbara produkter. Tyvärr lever vi i en värld där det är enklare att producera mindre miljövänliga produkter. 

 

Idag är det Internationella kvinnodagen. Vilket råd skulle du ge till framtidens kvinnliga ledare?

 

- Först och främst vill du inte som kvinna på internationella kvinnodagen få hurrarop och applåder. Jag personligen önskade att den här dagen inte hade behövts finnas. Vi borde ha kommit längre än så vid det här laget.

 

Mina tips är:

  • Omge dig själv med människor som är smartare än dig.
  • Se din karriär lite som när du skapar ett varumärke, dina handlingar väger tyngre än dina ord.
  • Sikta på att bli bäst på det du gör, eller prova en annan väg.
  • Ha roligt, livet är för kort för att inte göra det du mår bra av.
  • Utmana dig själv. Inget vågat, inget vunnet.

 

Kontorshunden Sören som är vid din sida varje dag, berätta mer om honom!  

 

-Han är mitt glädjepiller! Den svansen viftar konstant, han undviker aldrig ett äventyr och kastar sitt hjärta i allt han gör. Dagligen visar han mig hur viktigt det är med lagarbete för att kunna skapa fantastiska saker.

 

Räknat med Sören har jag haft tre hundar i mitt liv och jag kan inte beskriva med ord vad de har gjort för mig. Jag hade aldrig varit där jag är i livet just nu utan dem. Jag är så tacksam!  

 

Vilket är hans favorittrick?  

 

- Haha, han kan inte så många trick. Men hans superkraft är att springa fort. Han är en riktig atlet. Responsiv och kraftfull.  

 

Har du ett favoritcitat?  

 

- "Vi kan inte lösa våra problem med tankesättet vi använde när vi skapade dem" - Albert Einstein