15% Rabatt på första köpet, kod: WAPNY | Fri frakt över 349 kr

WapDogCare-03645

Så vårdar du trampdynorna

Trampdynorna på din hund fyller flera viktiga funktioner och måste skyddas. Ta dem inte för givet.

Trampdynornas funktion

 

Deras första funktion är att fungera stötdämpare för att skydda din hunds ben och leder. De skapar en barriär mellan hundens tassar och farliga element som is och het asfalt och de är avgörande för balansen och rörligheten.

 

Dessutom innehåller trampdynorna doft- och svettkörtlar som är avgörande för när hunden markerar revir. Med tanke på den betydande roll de spelar är det viktigt att skydda trampdynorna från att torka ut och spricka.

569x758 artikel trampdynor (1)

Applicering av WAP: 1 Tassolja

WapDogCare-03550

Applicering av WAP: 2 Tasstift

Så håller du hundens trampdynor friska

 

Visste du att skadade dynor kan ha flera bakomliggande orsaker såsom överbelastning eller snedbelastning. Din hunds trampdynor kan spricka beroende på miljö och vilken typ av aktivitet de ägnar sig åt.

 

Vanligtvis är sprickor i trampdynorna ett resultat av kontakt med irriterande ytor och ämnen. Därför är det viktigt att regelbundet kontrollera tassarna efter varje promenad. Ju tidigare dessa skador upptäcks, desto snabbare kan du hjälpa tassarna att återhämta sig.

 

WAP: 1 Tassolja
Designad som serum med en unik blandning som innehåller närande ekologiska jojoba- och arganoljor för att snabbt absorbera och ge varaktiga fördelar.

 

WAP: 4 Tass-stift
Vårt naturliga fuktgivande tass-stift är ett bekvämt och lättanvänt balsam som du kan ha med dig vart ni än går.